(Serbia) Vesti

(Serbia) Vesti

Компанијата “МЛАДОСТ” учествува како изложувач на 41-от Меѓународен саем за градежништво (seebbe.com) во Белград од 15-19. Април 2015. Ве покануваме да го посетите нашиот штанд во салата на 2-от Белградски саем.
Добредојдовте.