(Serbia) Vesti

(Serbia) Vesti

Оваа година ИГМ “МЛАДИНА” учествува како изложувач на 40-тиот ГРАДСКИ САЕМ, кој се одржува од 8-12. Април во Белград. Ве покануваме да го посетите нашиот штанд во сала 2.
Добредојдовте …