(Serbia) Vesti

(Serbia) Vesti

Të gjithë punonjësit dhe menaxhimi i IGM MLADOST janë thellësisht të shqetësuar nga ngjarja tragjike në uzinën në Stalac, ku mbrëmë humbi jetën kolegu ynë Slavoljub Danilovic.

Me këtë rast, para së gjithash, ne do të dëshironim t’u shprehim ngushëllimet tona të sinqerta familjarëve dhe të bëjmë gjithçka në fuqinë tonë për t’i ndihmuar ata në këto periudha më të vështira.

Ngjarja tragjike ka ndodhur dje në orët e vona të pasdites në një fabrikë në Stalac, megjithë standardet më të larta të sigurisë në punë.

Kompania bashkëpunon plotësisht me autoritetet përkatëse për të përcaktuar rrethanat që çuan në ngjarjen tragjike.