(Serbia) Vesti

(Serbia) Vesti

Të nderuar vizitorë të kompanisë MLADOST,
ne po ju njoftojmë se grupi “RINOR” do të marrë pjesë si një ekspozues në SEEMS e 39-të të Inxhinierisë Civile (SEEBBE) në Beograd.
JU THJESHNI NË PERIUDHËN 16-20. QENDRA E VIZITIT NË APRIL “RINJ” NË HALL 2 NË STAND 2220, ku do të prezantojmë lajmet dhe një gamë të plotë të fabrikave tona.
Ne presim që ju .. “