Rreth nesh

Mlladost është një ndër prodhuesit më të mëdhenj dhe më të rëndësishëm në regjion,emër I njohur në treg,sinonim për tjegullat kualitative dhe blloqeve për realizimin e muraturave për tamponim,ndarës-muratura që nuk lejojnë kalimin e nxehtësisë nga një ambient në tjetrin të cilat me kualitetin e tyre kan gjetur rrugën deri te konsumatorët në tër teritorin e Serbisë, Kosovës, Maqedonis, Bullgaris, Rumanis, Shqipëris, Malit të zi…

Lexo më shumë

Mall

TJEGULLAT

Me rekonstruimin ka fundi i vitit 2010. dhe në fillim të 2011, është instaluar extruderi i ri dhe janë instaluar 2 presa të reja me dy koka të cilat janë ndër më modernet në kët fushë.

Lexo më shumë
TJEGULLAT
TJEGULLAT

Blloqet e energjisë

Me aktualizimin e standardeve të efiçencës së energjisë, çështjet e mbrojtjes së mjedisit dhe kërkesën për ndërtim modern, kompania “Mladost” ka zhvilluar gjeneratën e fundit të blloqeve të ndërtimit të formatit të madh – ENERGY BLOCKS.

Lexo më shumë
Blloqet e energjisë
Blloqet e energjisë

Bllona standarde

Bllokat për muratim tamponim,ndarje ndërmjet kateve prodhohen në fabrikat IGM MLADOST-RAD Vllasotinc i IGM MLADOST-TMP Mala Pllan.

Lexo më shumë
Bllona standarde
Bllona standarde

Tradita

Industria e keramikës së vrazhd “Mlladost, kombinon tri fabrika në jug të sërbis me një emër të njohur para së gjithash, për kualitetin e prodhimeve të tyre. Në fabrikën Leskovcit organizohet prodhimi I tjegullave, ndërsa në fabrikat e Malla Pllanës dhe Vllasotincës prodhohen prodhimet e blloqeve për muratimin e mureve ndarës.

Lexo më shumë