ЛОКАЦИЈА & КОНТАКТ

ИГМ МЛАДОСТ Д.О.О.
Пушкинова бб
16000 Лесковац
Тел/Факс: +381 (0)16 243 073, 255 507
Email: office@mladost.co.rs

ИГМ МЛАДОСТ -TMП Д.О.О.
Индустриска бб
18423 Мала Плана
Тел/Факс: +381 (0)27 53 511
Email: tmp@mladost.co.rs

ИГМ МЛАДОСТ –РАД Д.О.О.
Индустриска зона бб
16210 Власотинце
Тел/Факс: +381 (0)16 875 432, 513
Email: rad@mladost.co.rs

детално

o nama

Вести

Меѓународниот саем во Тирана

23. ноември 2016

Ве информираме дека нашата компанија ќе учествува на Меѓународниот саем во Тирана. Настанот ќе се одржи 24-28 Nov 2016 Палатата на конгресите во Тирана Тирана, Албанија. Ние се чека за вас во состојба на готовност "Младост"
Добредојдовте

ИГМ Младост на Саем на градежништво, 4-8, март 2014

25. февруари 2014

Ве известувамо дека компанијата МЛАДОСТ учествува како изложувач на претстојниот Саем на градежништво во Скопје (4-8. март 2014 година) Ве покануваме да не посетите во прва хала, штанд број 109

Нова web презентација на групацијата "MЛАДОСT"

17. jуни 2011

Почитувани посетители, како дел од промотивните активности, а со цел што поквалитетно презентирање на нашата производна програма, поставена е и нова web презентација на групацијата "MЛАДОСT".

Спонзор на Кросот на РТС

20. мaj 2011

На свеченоста во белградскиот хотел Мажестик, озваничено е дека на овогодинешниот Крос на РТС низ Србија трчале рекорден број на учесници во 149 општини и градови од нашата земја.

Kaкo златен спонзор на овој најмасовен спортски натпревар во земјата, компанијата Младост заедно со министерот за просвета Жарко Обрадовиќ им додели златни обележја и парични награди на најдобрите во овогодинешната серија на Кросот на РТС: најуспешен град- организатор, најуспешен поединец- Волонтер на 2011. година, најуспешни училишта и натпреварувачи.

Саем на градежништво, енергетика, техника, дрвна индустрија - EXPOKOS во Приштина

18. мaj 2011

Групацијата фабрики за производство на производи од груба керамика "MЛАДОСT" учествува на 10. Саем на градежништво, енергетика, техника, дрвна индустрија - EXPOKOS во Приштина од 18. дo 21. мај 2011.година.

Награда на 37. Саем за градежништво во Белград

17. aприл 2011

Koмпанијата "Mладост" обележувајќи 100 години од постоењето, од преку 700 изложувачи имаше чест да го отвори 37. САЕМ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО во Белград.

Во текот на саемот званично се претставени новите "MЛАДОСT ЛУКС" модели на керамиди.

Здружението на економски пропагандисти на Србија на 37. Меѓународен саем за градежништво SEEBBE на компанијата "MЛАДОСT " и додели признание за УСПЕШЕН ПРОМОТИВЕН НАСТАП на Саемот.

Учество на 37. Саем за градежништво во Белград

15. март 2011

Ги обавестуваме нашите деловни партнери дека компанијата "Младост" ќе учествува како изложувач на идниот САЕМ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО во БЕЛГРАД кој што ќе се одржи од 12-16.aприл 2011.година.

Ве повикуваме да го посетите штандот на МЛАДОСТ во халата 2.