Производите на "Младост" со тек на годините го пронајдоа патот до своите корисници во сите места во Србија, но и во соседните земји Бугарија, Македонија, Романија, Црна Гора, Албанија,...каде што може да се најдат објекти за разни намени, изградени и покриени со производите на "Младост": од приватни куќи до ексклузивни вили и ресторани, цели стамбени зони, потоа, амбасади, верски објекти...

Вести

ИГМ Младост на Саем на градежништво, 4-8, март 2014

25. февруари 2014

Почитувани посетители, како дел од промотивните активности, а со цел што поквалитетно презентирање на нашата производна програма, поставена е и нова web презентација на групацијата "MЛАДОСT".

Нова web презентација на групацијата "MЛАДОСT"

17. jуни 2011

Почитувани посетители, како дел од промотивните активности, а со цел што поквалитетно презентирање на нашата производна програма, поставена е и нова web презентација на групацијата "MЛАДОСT".

Спонзор на Кросот на РТС

20. мaj 2011

На свеченоста во белградскиот хотел Мажестик, озваничено е дека на овогодинешниот Крос на РТС низ Србија трчале рекорден број на учесници во 149 општини и градови од нашата земја...

детално

reference

РЕФЕРЕНЦИ - EНЕРГЕТСКИ БЛОК

РЕФЕРЕНЦИ