Вести

Меѓународниот саем во Тирана

23. ноември 2016

Ве информираме дека нашата компанија ќе учествува на Меѓународниот саем во Тирана. Настанот ќе се одржи 24-28 Nov 2016 Палатата на конгресите во Тирана Тирана, Албанија...

ИГМ Младост на Саем на градежништво, 4-8, март 2014

25. февруари 2014

Почитувани посетители, како дел од промотивните активности, а со цел што поквалитетно презентирање на нашата производна програма, поставена е и нова web презентација на групацијата "MЛАДОСT".

Нова web презентација на групацијата "MЛАДОСT"

17. jуни 2011

Почитувани посетители, како дел од промотивните активности, а со цел што поквалитетно презентирање на нашата производна програма, поставена е и нова web презентација на групацијата "MЛАДОСT".

детално

reference

МАРКЕТИНГ

Саеми

2017. година

2016. година

2015. година

2014. година

2013. година

2012. година

2011. година

2010. година

2009. година

2008. година

2007. година

2005. година