Вести

Меѓународниот саем во Тирана

23. ноември 2016

Ве информираме дека нашата компанија ќе учествува на Меѓународниот саем во Тирана. Настанот ќе се одржи 24-28 Nov 2016 Палатата на конгресите во Тирана Тирана, Албанија...

ИГМ Младост на Саем на градежништво, 4-8, март 2014

25. февруари 2014

Почитувани посетители, како дел од промотивните активности, а со цел што поквалитетно презентирање на нашата производна програма, поставена е и нова web презентација на групацијата "MЛАДОСT".

Нова web презентација на групацијата "MЛАДОСT"

17. jуни 2011

Почитувани посетители, како дел од промотивните активности, а со цел што поквалитетно презентирање на нашата производна програма, поставена е и нова web презентација на групацијата "MЛАДОСT".

детално

o nama

КОНКУРСИ

Нема актуелни конкурси