PRODUKTET / BLLOKAT

Bllok ventilues

Bllok Ventilues-VRIMA Ø16O mm250 x 190 x 190     4,6 NF
Pesha:6,3 kg
Forca compressive:150 daN/cm2
Cope në 1 m gjatësi:5
Copë në 1m3110
Përdorimi:Për ventilime dhe kanale për oxhak
Numri i copëve në paletë/pesha e paletës:160/1,013 kg