PRODUKTET / BLLOKAT

Bllok Ndarje 12

BLLOK ME VRIMA VERTIKALE120 x 250 x 190     3 NF
Pesha:4,4 kg
Forca compressive:100 daN/cm2
Copë në 1m2 murë / muri 120mm:20
Copë në 1m3175
Përdorimi:Për mure mbajtës dhe ndarës
Numri i copëve në paletë/pesha e paletës:256/1,162 kg