News

Panairi ndërkombëtar në Tiranë

23th November 2016

Ne jemi duke ju informuar se kompania jonë do të marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Tregtisë në Tiranë. Ngjarja po mbahet nga 24-28 nëntor 2016 në Pallatin e Kongreseve Tiranë, Tirane...

New Web Site of "MLADOST" Group

17th June 2011

Dear visitors, as a part of our promotional activities aiming to better presentation of our production programme, a new web presentation of the "MLADOST" group is set.

Sponsor of RTS Race

20th May 2011

At the ceremony in a Belgrade Hotel, the Majestic, it was made official that this year's RTS Race through Serbia ran a record number of participants in 149 municipalities and cities of our country....

more news

o nama

RRETH NESH

Paraqitje

Mlladost është një ndër prodhuesit më të mëdhenj dhe më të rëndësishëm në regjion,emër I njohur në treg,sinonim për tjegullat kualitative dhe blloqeve për realizimin e muraturave për tamponim,ndarës-muratura që nuk lejojnë kalimin e nxehtësisë nga një ambient në tjetrin të cilat me kualitetin e tyre kan gjetur rrugën deri te konsumatorët në tër teritorin e Serbisë, Kosovës, Maqedonis, Bullgaris, Rumanis, Shqipëris, Malit të zi,….

Kompanin e përbëjn tri fabrika strategjike që gjinden në jug të Serbisë:

  • Prodhimi i tjegullave
    IGM MLADOST d.o.o., Leskovac
  • Prodhimi blloqeve e tullave
    IGM MLADOST-TMP d.o.o., Mala Plana
    IGM MLADOST-RAD d.o.o., Vlasotince

Në periudhën prej 2007-2010 në kontinuitet janë bër investime të mëdha në tri fabrikat, veçanërisht janë të rëndësishme investimet në linja të reja dhe bashkëkohore, pastaj në objekte ndërtimore, organizim, modernizimin e të gjitha proceseve të punës, marketing, resurseve njerzore. Me të gjitha investimet e cekura, nga viti në vit dukshëm rritet vëllimi I prodhimit, të cilat paralelisht shoqërohen me zgjerimin e tregut dhe rritjen e kërkesave të prodhimeve Mlladost.

Me investimin e fundit ka fundi I 2010, dhe në fillimin e 2011, cikli I investimeve është kurorëzuar me instalimin e pajisjeve kryesore të cilat në mënyrë të konsiderueshme përmirësojn kualitetin, kuantitetit dhe asortimentin e prodhimit, a gjitha këto kanë për qëllim plotësimin e kërkesave të klientëve.