PRODUKTET / TJEGULLAT

Paisje Shtesë për kulme

Foli për kulm MLADOST

Masa po 1m2:115gr
Opis:trishtresore
shfrytëzohet për kulme me dërrasa
lëshon avujt, nuk lëshon ujin
rrezistuese ndaj rrezeve UV
Paketimi:1 rotëll= 75m2 (1,5 x 50 m)

Foli ventilimi për përçuesFunkcija:

  • për instalim të thatë të përçuesve (pa mallter),
  • zgjidhje estetike, më ekonomike dhe afatgjate
  • mundëson tharjen e kondensantëve nga nënkulmi
  • parandalon depërtimin e lagështisë

Pllaka fillestare

Ajrosjen e kulmit
e përshtatshme te instalimet e thata të përçuesve.

Fiksatorë për kapakë