PRODUKTET / BLLOKAT

Tulla giter

BLLOK SOLETE PËR NDARJEN E KATEVE250 x 120 x 60     0.9 NF
Pesha:1,8 kg
Forca compressive:140 daN/cm 2
Copë në 1m2 murë / muri 120mm:60
Copë në 1m3556
Përdorimi:Për mure mbajtës dhe jo mbajtës
Numri i copëve në paletë/pesha e paletës:600/1,085 kg