PRODUKTET / BLLOKAT

Bllok 4 - 8

BLLOK ME VRIMA HORIZONTALE250 x 250 x 120     3,9 NF
Pesha:4,3 kg
Forca compressive:40 daN/cm2
Copë në 1m2 murë / muri 250mm:28
Copë në 1m3133
Përdorimi:Për mure jo mbajtës dhe ndarës
Numri i copëve në paletë/pesha e paletës:224/968 kg