PRODUKTET / BLLOKAT

Bllok 4 - 15

BLLOK ME VRIMA HORIZONTALE250 x 250 x 120     3,9 NF
Pesha:4,6 kg
Forca compressive:40 daN/cm2
Copë në 1m2 murë / muri 250mm:28
Copë në 1m3133
Përdorimi:Për mure jo mbajtës dhe ndarës
Numri i copëve në paletë/pesha e paletës:224/1,036 kg